Контакт з росіянами на Олімпійських іграх: НОК та Мінспорту України розробили специфічні рекомендації

14:12, 02.05.2024
Контакт з росіянами на Олімпійських іграх: НОК та Мінспорту України розробили специфічні рекомендації

НОК України та Мінмолодьспорту України розробили рекомендації для українських атлетів щодо контакту з російськими та білоруськими спортсменами

Міністерство молоді та спорту та Національний олімпійський комітет України розробили рекомендації для українських атлетів щодо контакту з росіянами та білорусами на Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

 

Як інформує УМ, про це 2 травня повідомила пресслужба НОК на сайті відомства.

 

У документі вказані основні позиції, яких рекомендовано дотримуватись українським спортсменам, тренерам, членам офіційної делегації та іншим особам, які перебуватимуть на території Французької Республіки під час Олімпіади-2024.

 

Зокрема, українцям потрібно утримуватися від прямих контактів із представниками країн-агресорів, не брати участі в спілкуванні в соціальних мережах, під час церемонії нагородження триматися на відстані тощо.

 

Літні Олімпійські ігри відбудуться у столиці Франції з 26 липня по 11 серпня 2024 року.

 

Нагадаємо, що росіяни під міжнародним тиском відмовляються брати участь на Олімпіаді-2024. Про це свідчать заяви представників фехтування, художньої гімнастики,  плавання, академічного веслування, стрільби, спортивної гімнастики та стрільби з лука.

 

Варто наголосити, що 502 об'єкти спортивної інфраструктури постраждали під час розв'язаної Росією повномасштабної війни.

 

Як повідомляла УМ, І сміх, і гріх: пивоварна корпорація стане спонсором Олімпійських ігор.