Нічна атака рашистів спричинила значні руйнування на Київщині – ДСНС, фото

11:40, 08.05.2024
Нічна атака рашистів спричинила значні руйнування на Київщині – ДСНС, фото

Рятувальники ліквідовують наслідки ворожої ракетної атаки на Київщині. (Фото: Фейсбук Головне управління ДСНС України у Київській області)

У Київській області в результаті російської атаки знищені і пошкоджені 14 житлових будинків, поранені 2 людини.

 

Як інформує УМ, про це 8 травня повідомила ДСНС Київської області у Facebook.

 

"Рятувальники ліквідовують наслідки ворожої ракетної атаки на Київщині.

 

Уламками ворожих ракет знищено та пошкоджено 14 приватних будівель, травмовано двоє людей", - сказано, зокрема, в повідомлені ДСНС.

 

На фото та відео ДСНС видно пошкоджені і зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, паркани. 

 

 

 Раніше мер Броварів повідомив, що у результаті російської ракетної атаки у місті виникла пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури. 

 

 

Нагадаємо, що в ніч на середу Росія влаштувала по Україні ракетний удар. У всіх областях країни була оголошена повітряна тривога. У Києві не зафіксовали постраждалих людей та руйнувань. Усі повітряні цілі в районі столиці знищила протиповітряна оборона.

 

Окупанти атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій. Росіяни били по трьох теплоелектростанціях ДТЕК, серйозно пошкодивши обладнання.

 

У результаті російської ракетної атаки у Броварах Київської області виникла пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури, є влучання й у Вінницькій області.

 

Російські окупанти під час нічної ракетної атаки пошкодили об’єкт критичної інфраструктури, 13 житлових будинків та десятки гаражів у Кіровоградській області, поранення дістала дитина, є влучання і у Полтавській області.

 

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що російські війська атакували Україну 55 ракетами різних типів та 21 ударний дроном, 59 ворожих повітряних цілей вдалося знищити.

 

Як повідомляла УМ, у шести областях росіяни масовано атакували енергооб’єкти.