У Черкасах розстріляли депутата міськради Михайла Бінусова (фото)

08:02, 29.09.2017
У Черкасах розстріляли депутата міськради Михайла Бінусова (фото)

На місці вбивства Михайла Бінусова у Черкасах.

Депутата міськради Михайла Бінусова вбили, розстрілявши з автомата Калашникова у Черкасах пізно ввечері в четвер. Депутат від партії "УКРОП" загинув на місці. Трапилося це біля гаражів, що поблизу міського цвинтаря №2.

 

Про це повідомляють місцеві ЗМІ у п’ятницю.

 

На місце подій прибули керівники прокуратури, управлінь поліції та СБУ по Черкаській області, проводяться оперативні заходи.

 

Пан Бінусов нещодавно був призначений на посаду в.о. начальника департаменту житлово-комунального господарства в мерії Черкас.

 

 

"Йому (Бінусову – ред.) було поставлено завдання побороти корупцію в департаменті, всі потоки були повністю перекриті", - розповів журналістам мер Черкас Анатолій Бондаренко, який прибув на місце трагічної події.

 

 

Як повідомила прес-офіцер поліції Черкас Зоя Вовк, вбивство сталося біля гаражного кооперативу в районі Луначарського. Депутат хотів поставити свою машину в гараж і пересісти в автомобіль знайомих. Вони чекали Бінусова біля гаражів, їх автомобіль теж пошкоджений пострілами, а самих знайомих депутата опитують як свідків.

 

За даними поліці, охоронець гаражів під час вбивства дивився телевізор і почув постріли, схожі на автоматні, але підозрілих осіб не бачив. За неофіційними даними, пролунало лизько 20 пострілів з АК. 

 

Останній допис на сторінці Михайла Бінусова у Facebook  датується 18 вересня. У ньому він звітує про капітальний ремонт і утеплення фасадів дитсадка №69 "Росинка". 

 

Зазначимо, що пан Бінусов ставав фігурантом місцевих скандалів щодо "віджиму" майна політичних опонентів (зокрема, з Партії регіонів) у Черкасах.