«Петріоти» не захистять життя на базах зберігання без руху – Зеленський

17:52, 21.04.2024
«Петріоти» не захистять життя на базах зберігання без руху – Зеленський

Російські терористи повинні програти, щоб ніколи й ніде руїни не виграли у життя (facebook.com/zelenskyy.official)

Президент Володимир Зеленський вважає, що сучасні системи ППО Patriot є ефективними лише коли діють - захищають життя, а не стоять без руху десь на базах зберігання.

 

Як інформує Україна молода, про це Володимир Зеленський написав у соцмережах в соцмережах, а також оприлюднив скадроване відео злочинів російських терористів проти цивільних українців.

 

"Сучасні винищувачі потрібні саме там, де сучасність проходить випробування й де вирішується, чи будуть діти й онуки теперішніх поколінь жити в мирі та безпеці.

 

Демократичний світ має всі сили, щоб подолати російський терор. Варто не боятись власної сили й дійсно допомагати захищати життя.

 

"Петріоти" потрібні зараз у руках українців. Сучасні винищувачі потрібні в українському небі. Російські ракети та іранські "шахеди" повинні програти, щоб ніколи й ніде руїни не виграли у життя", - наголосив глава держави.

 

І додав: "Ефективно протидіяти терору можна лише разом, спільними кроками. І я дякую кожній країні, кожному лідеру, які вже це розуміють. Дякую всім, хто проявляє лідерство в допомозі Україні!".

 

 

Як повідомляла «УМ», Зеленський заявляв, що українці не збираються відступати, опускати руки та капілювати перед рф. На його дмку, російський правитель владімір путін боїться України, бо є невпевненим у собі.