Мирослава Ковбашин встала з інвалідного візка і зібрала на лікування багатодітного батька 50 тис грн

15:05, 28.09.2017
Мирослава Ковбашин встала з інвалідного візка і зібрала на лікування багатодітного батька 50 тис грн

Мирослава Ковбашин та Володимир Ларіонов мають шанс ходити завдяки біотехнологіям (із соцмереж)

Мирослава Ковбашин, яка понад 20 років не могла сама ходити та лише місяць як сама стала на ноги, зібрала на лікування пораненого під час бойових дій батька 8 дітей Володимира Ларіонова 50 тисяч гривень.

Гроші, які переказували небайдужі, допомогли Володимиру Ларіонову сплатити частину вартості лікування в клініці ilaya, де завдяки біотехнологіям і стовбуровим клітинам пораненим військови відновлюють кістки та м’які тканини.

Мирослава Ковбашин сама пройшла довгий шлях лікування, бо вроджена нада здоров’я не дозволяла дівчині стати на ноги.

Вона просиділа в інвалідному візку понад 20 років, але це не завадило дівчині допомагати іншим людям.

"Мирослава Ковбашиін ... перші кроки завдяки лікарям медичноїа компанії ilaya ... Це коштувало їй жахливих сил, нервів, зусиль. Але паралельно свого лікування, Мирослава допомагала пораненому бійцю - на його лікування в рамках проекту вона зібрала значну суму грошей, практично 70%. 70% зібрав людина, яка сама відчайдушно потребує допомоги", - пише засновник волонтерського проекту People'sProject Максим Рябоконь у Facebook.

Саме цей волонтерський проект збирає кошти на лікування поранених бійців у рамках проекту "Біотех-реабілітація поранених". З початку проекту вже вдалося врятувати близько 50 поранених військових від ампутацій та щоденного болю і дискомформу. На це небайдужі люди переказали понад 25 мільйонів гривень.

Для покриття всієї суми витрат на лікування Володимира Ларіонова потрібно значно менше - всього 37 тисяч гривень.