На Майдані Незалежності ветерана АТО побили збирачі коштів з табличкою «на госпіталь»

10:33, 31.10.2017
На Майдані Незалежності ветерана АТО побили збирачі коштів з табличкою «на госпіталь»

Геннадія дуброва побили особи, які нібито збирають кошти на госпіталь (Геннадій Дубров / Facebook)

Геннаді Дубров, ветеран АТО, який брав участь в обороні Донецького аеропорту, був побитий особами, які представляються волонтерами та нібито збирають кошта "на госпіталь" на алеї Героїв Небесної Сотні в Києві.

Про це він написав у Facebook.

Хлопець зазначив, що він після побиття був змішений звертатися до лікарів.

"Мене били сильно і я не міг нічого з цим зробити, бо після першого неочікуваного удару відчував лише глуху страшенну біль в голові і нічого не розумів. Три важкі контузії під час війни дали свій результат", - написав Геннадій Дубров.

Він розповів, що у нього розсічена губа та брова, лікарі дали йому знеболювального. Наразі чоловік написав заяву до поліції, але там попередили, що справа безперспективна.

Конфлікт розпочався після того, як ветеран АТО звернув увагу збирачів грошей, що їх коробка для пожертв не опломбована.



"Поблизу пам’ятника (народного меморіалу Героям Небесної Сотні - ред.) неадеквати, які розмовляють нецензурною лексикою, пропонують людям синьо-жовті стрічки за гроші при цьому кажуть, що збирають на госпіталь. Я з ними неодноразово розмовляв. Просив, щоб вони поставили пластикову опломбовану коробку із печаткою благодійної організації. Вони цього так і не зробили", - повідомив Геннадій Дубров.

Він відзначив, що разом із своєю супутницею Іриною Цибух представлялися та намагалися поговорити. Натомість жінка, яка представлялася волонтеркою, знімала їх на відео і погрожувала опублікувати його в мережі, але не робила цього.

Геннадій Дубров опублікував фото осіб, які напали на нього, а до цього збирали гроші нібито на госпіталь.