Вєрняєв розповів як хвилювався перед виступом

07:11, 17.08.2016
Вєрняєв розповів як хвилювався перед виступом

Олімпійський чемпіон Олег Верняєв зізнався, що сильно хвилювався перед виступом перед виступом у фіналі вправ на паралельних брусах у Ріо-де-Жанейро, в якому здобув перемогу.

 

"Сьогодні дуже переживав. Зміг заснути тільки близько четвертої ранку. На розминці нічого не міг зробити, але все ж таки впорався з хвилюванням. Я дуже радий", - сказав Верняєв.

 

22-річний донеччанин розповів, що минулого разу трохи засмутився, коли отримав друге місце у змаганнях з індивідуального багатоборства, бо розраховував на перше місце.

 

Тренер Верняєва Геннадій Сартинський прокоментував виступ свого підопічного:

 

«Для Олега психологічно було дуже важко, адже майже кожен день були фінальні змагання в окремих видах. Виступ на паралельних брусах не став виключенням, а й навпаки. Олег розумів, що він сам чекає від себе перемоги, цієї перемоги чекає від нього й вся Україна. Він повинен був бездоганно виконати цю вправу, адже у фіналі виступає вісімка найсильніших гімнастів Планети

 

Золоту медаль Олегу Верняєву вручив легендарний український легкоатлет Сергій Бубка, який є президентом Національного олімпійського комітету Україний.

 

Також Сергій Бубка домовився з керівництвом Міжнародної федерації гімнастики  про те, що олімпійське гімнастичне обладнання Ігор-2016 після завершення змагань безкоштовно передадуть в Україну для розвитку спортивної гімнастики.

 

Як повідомляла "УМ", 16 серпня Олег вєрняєв виборов золоту медаль у вправах на паралельних брусах на Олімпіаді-2016 у Ріо. Раніше Олег Верняєв виграв срібну медаль Олімпіади в індивідуальному багатоборстві.