Інтер горить: підпалили продакшн "НІС", який відповідає за новини (фото, відео)

17:50, 04.09.2016
Інтер горить: підпалили продакшн "НІС", який відповідає за новини (фото, відео)

До приміщення телеканалу "Інтер" закинули димову шашку, у результаті чого виникла пожежа. Паркани біля будівлі обписали гаслами "Інтер агенти Кремля", "Інтер" - москалі". Співробітників телеканалу евакуювали із приміщення. До будівлі під'їхали пожежні машини, швидка допомога і поліція.
 

"Близько 16:30 поліція отримала виклик на вул. Щусєва про те, що невідомі особи палять шини під офісом одного з телеканалів. На місце вирушили автопатрулі поліції та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліціі. З'ясувалося, що група осіб, приблизно 20 осіб, прийшли до будівлі, встановили туристичні палатки та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку. Почалася пожежа", - зазначила речниця Нацполіції Києва Оксана Блищик на сторінці у Facebook.

 

Кількох учасників затримали для встановлення анкетних даних та пояснень.  

 

Фото: Євген Попов

Приміщення ТОВ "Національні інформаційні системи телеканалу "Інтер" знаходиться на вулиці Щусєва 26 у Києві. "НІС"входить до групи каналів "Інтер", виробляє "Новини", програми "Подробиці", "Подробиці тижня" і "Чорне дзеркало".