Хілларі Клінтон виграла перше голосування у Діксвіл Нотч

07:44, 08.11.2016
Хілларі Клінтон виграла перше голосування у Діксвіл Нотч

Кандидатка від Демократичної партії Хілларі Клінтон виграла у населеному пункті Діксвіл Нотч у Нью Гемпширі. Сьогодні у цьому населеному пункті найпершими почалися вибори 45-го президента США. Усі решта штатів проглосують вранці 8 листопада за місцевим часом. 

 

Клінтон отримала чотири голоси з восьми, Трамп - два. Ще один голос був відданий за кандидата від Лібертаріанської партії Гері Джонсона, на останньому бюлетені було написано "Мітт Ромні" (кандидат в президенти США від Республіканської партії на виборах 2012 року).

Населення Діксвілл-Нотч, за даними перепису 2010 року, становить 12 осіб.


 

 

Традиційно вибори у Діксвіл Нотч починаються раніше, а результати відомі раніше результатів різноманітних опитувань. У цьому насееленому пункті мешкає декілька десятків людей, а відповідно до законодавства США, такі населені пункти можуть відкривати дільниці опівночі і зачиняти також раніше, коли проголосують усі 100% виборців.  
 


У всіх інших штатах США вибори почнуться вранці за місцевим часом.

Нагадаємо, у понеділок Клінтон виступила на передвибочому мітингу у Філадельфії, а її суперник Дональд Трамп вситупив у Пенсільванії, а згодом вирушив у Нью Гемпшир. 

За результатами виборів можна слідкувати на мапі від "Голосу Америки"