Розслідуванням перестрілки поліцейських у Княжичах займатиметься Генпрокуратура

13:08, 04.12.2016

Розслідуванням перестрілки між спецпідрозділами КОРД і службою державної охорони у Княжичах займатиметься Генпрокуратура. Про це повідомив під час брифінгу речник МВС Артем Шевченко. 

"Деталі події, як так сталося, буде з’ясовувати прокуратура. Прокуратура проводитиме розслідування і реєструватиме кримінальне провадження", – сказав Шевченко.

У Нацполіції також будуть проводити службове розслідування, матеріали якого нададуть прокуратурі.

Як повідомляла "УМ", у селі Княжичі Броварського району сталася перестрілка між двома спецпідрозділами правоохоронців: загоном КОРД(екс-Беркут) і службою державної охорони. Зараз повідомляється про 5 загиблих правоохоронців. За словами речника МВС Артема Шевченка, група затримання карного розшуку та спецпідрозділ КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, сприйнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, унаслідок якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.