На Харківщині загинули в аварії маленькі сестри-близнючки і 4 дорослих

16:02, 06.01.2017
На Харківщині загинули в аварії маленькі сестри-близнючки і 4 дорослих

На місці аварії поблизу Чкаловського.

Жахлива аварія сталася у Чугуївському районі Харківської області в четвер пізно ввечері. З семи пасажирів легковика вижив лише один чоловік, тоді як четверо дорослих і дві сестрички-першокласниці загинули.

 

Про це повідомляють прес-служби підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій і Нацполіції у Харківській області в п’ятницю.

 

Як повідомляють рятувальники, аварія сталася біля села Чкаловське о 21:17.

 

«На 22 км автодороги «Харків – Мілове» водій легкового автомобіля Volvo не впорався з управлінням і з'їхав у кювет, де авто перекинулося і врізалося в дерево. В результаті загинули 6 осіб (з них двоє дітей) і 1 у важкому стані був госпіталізований», - йдеться у повідомленні.

 

Згідно уточнених даних слідства, відкритого у зв'язку із загибеллю шістьох людей, в числі загиблих - сестри-близнючки, першокласниці. Їм було лише по сім рочків.

 

За даними поліції, в автомобілі Volvo їхало семеро людей: троє чоловіків, дві жінки (55 і 29 років) і дві дівчинки. Миттєво загинули четверо людей, у тому числі, одна з сестричок. Інша дівчинка і 61-річний чоловік померли в машині швидкої допомоги. 

 

Усі  загиблі мешкали за однією адресою в селі Коробочкино Чугуївського району. Вижив лише 30-річний пасажир, якого у тяжкому стані доставлено до лікарні. За його життя боряться лікарі.

 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі двох і більше осіб).