У Дніпрі поліцейські випустили по машині п'яного викрадача більше, аніж 12 куль!

19:36, 23.01.2017
У Дніпрі поліцейські випустили по машині п'яного викрадача більше, аніж 12 куль!

Серед білого дня викрадач чужого майна намагався втекти від правоохоронців на краденій машині. Поліцейським довелося тривалий час переслідувати зухвалого бандита, але зупинити його змогла тільки вогнепальна зброя.

У офіційному повідомленні національної поліції міста Дніпро йдеться про те, що спочатку транспортний засіб ВАЗ 21011намагались зупинити за допомогою спецсигналів, але водій не реагував на вимоги, а потім ще й навіть збільшив швидкість.

Полісменам вдалося перекрити рух по вулиці Передовій й таким чином змусити водія повернути на вулицю Моторну. Потім патрульним вдалося заблокувати дорогу злочинцю службовими автомобілями, однак, той дав задній хід та ледь не наїхав на офіцера поліції.

Лише після того, як поліцейські застосували вогнепальну зброю та випустили понад 12 куль по машині, бандит вирішив кинути вкрадене авто та швидко кинувся тікати вже без транспортного засобу. Але далеко він не забіг: правоохоронці скрутили злодія, від якого ще й добряче несло перегаром.

Поліцейські з радістю констатували, що, не зважаючи на стрілянину, постраждалих немає. Злочинця, який чинив опір співробітникам поліції, доставили до Дніпровського відділку поліції ГУНП, куди також викликали слідчих для встановлення підробиць цього інциденту. Машина ВАЗ 21011 поки що перебуває на штраф майданчику.