Трамп очікує повернення Криму Україні

21:47, 14.02.2017
Трамп очікує повернення Криму Україні

Шон Спейсер сказав, що Трамп очікує повернення Криму Україні (VOA)

Президент США Дональд Трамп очікує, що Росія поверне анексований Крим Україні і посприяє ‎врегулюванню конфлікту в Україні, заявив його речник Шон Спайсер журналістам.‎

‎"Президент Трамп чітко дав зрозуміти, що очікує від російського уряду деескалації насильства в ‎Україні і повернення Криму, - заявив Спайсер.

Про це речник Білого Дому заявив під час брифінгу з приводу відставки радника Трампа з питань національної безпеки Майкла Фліна.

Шон Спайсер нагадав, що на засіданні Радбезу ООН на початку лютого представнця США в ‎ООН Ніккі Гейлі засудила анексію Криму. ‎

‎"Складна ситуація на сході України вимагає чіткого й рішучого засудження дій Росії", - процитував Шон Спайсер заяву Ніккі Гейлі на засіданні Радбезу.

Речник Білого Дому заначив, що Трамп цілковито очікує і хоче гарних ‎стосунків із Росією.

Нагадаємо, що про відставку Флінна, який обговорював санкції із російським послом до інавгурації Трампа, стало відомо у вівторок.

Конгрес Сполучених штатів Америки має намір обмежити право президента Дональда Трампа на зняття санкцій з Росії. Про відповідний законопроект "УМ" інформувала 8 лютого.