У Києві затримали чиновника на хабарі у 810 тисяч гривень

17:45, 28.03.2017
У Києві затримали чиновника на хабарі у 810 тисяч гривень

Чиновник Печерської райдержадміністрації під час затримання.

Оперативники Нацполіції і слідчі столичної прокуратури затримали під час отримання хабара у розмірі 810 тис. грн. начальника одного з відділів Печерської райадміністрації Києва у ресторані «Шутерс» у вівторок. Гроші чиновник вимагав у волонтера.

 

Про це повідомляє прокуратура Києва.

 

Слідчі повідомляють, що затриманим є начальник відділу по роботі з учасниками АТО та членами їх сімей Управління праці та соціального захисту населення Печерської РДА.

 

"Вказаний посадовець вимагав від громадянина винагороду у сумі 810 тисяч гривень за сприяння в отриманні на пільгових умовах двохкімнатної квартири в одному із житлових комплексів у місті Києві", - йдеться в повідомленні.

 

Чиновника затримали одразу після того, як мічені гроші опинилися в нього.

 

 

На даний час слідчі проводять обшуки в приміщенні Печерської РДА та за місцем проживання хабарника.

 

У свою чергу, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив у Facebook, що чиновника затримували оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції  спільно зі слідчими прокуратури столиці.

 

За його словами, посадовець вимагав хабара у волонтера.

 

«За сприяння в отриманні двокімнатної квартири державний діяч вимагав і отримав від волонтера 810 тисяч гривень. Безсоромна морда. Проводимо обшуки. Працюємо далі», - написав пан Аваков.

 

Нагадаємо, у четвер на хабарі було затримано посадовця Одеської облдержадміністрації Сергія Помазана.