Помічник депутата Сергія Мельничука влаштував стрілянину на Троєщині (відео)

19:01, 15.08.2017
Помічник депутата Сергія Мельничука влаштував стрілянину на Троєщині (відео)

Мешканці Троєщини ледь не "лінчували" нардепа Сергія Мельничука за звинуваченнями у рейдерстві дитячого садочка (Євген Шевченко)

На вулиці Сабурова в Києві сталася стрілянина, у якій підозрюють помічника народного депутата Сергія Мельничука. Депутат Верховної Ради також був на місці подій.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Коли під'їхав автомобіль, люди, які перебували надворі, розбили вікно, пробили шини, людина, яка була в автомобілі, вийшла і вистрелила в повітря. Ніхто не постраждав", - розповіла про події навколо блокування автівки та стрілянини речниця київської поліції Оксана Блищик.

У той же час Блищик уточнила, що людина, яка застосувала зброю, перебувала в машині, але вона не є нардним депутатом.

До цього видання dtp.kiev.ua повідомляло, що стріляв особисто народний депутат.

"Народний депутат Мельничук влаштував стрілянину на Троєщині. Машина заблокована, чомусь випало скло і спустилися колеса. Поліція охороняє. Стріляли бойовими", - йдеться у повідомленні.



Євген Шевченко опублікував фото та відео із місця стрілянини. Він стверджує, що народний депутат із "Волі Народу" хоче незаконним шляхом організувати на території навчального закладу приймальню.



"Два роки судів і нарешті справедливість була відновлена - угоду (про вилучення дитячого садка із коменальної власності - ред.) було визнано незаконною, її було скасовано, а дитячий садок повернуто у комунальну власність. Але раптом приїхав...хто б ви думали?.. Народний депутат Мельничук! Який став на захист шахраїв-рейдерів і плювати він хотів на дітей та на їх батьків разом узятих!", - зазначає Євген Шевченко.


 

"До його компанії також долучилась народний депутат Надія Савченко, але їй люди пояснили ситуацію, показали рішення суду і вона не стала сперечатися - поїхала собі геть", - продовжує активіст.


Увага, відео містить ненормативну лексику.