У Харкові більше 20 чоловіків влаштували масову бійку зі стріляниною

09:52, 01.09.2017
У Харкові більше 20 чоловіків влаштували масову бійку зі стріляниною

На місці стрілянини в Харкові слідчі довго збирали гільзи (Національна поліція)

Неподалік заводу «Турбоатом» в Харкові зійшлися дві групи чоловіків. Під час «з’ясовування стосунків» відбулася стрілянина із травматичної та вогнепальної зброї. Постраждалого із вогнепальними пораненнями відвезли до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

"Попередньо встановлено, що біля заводу відбувся конфлікт між двома групами людей, загальною кількістю більше 20 чоловік. Інформація про подію надійшла до чергової частини о 20-40", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Андрія Шарніна, приналежність учасників конфлікту до будь-яких організацій поки не встановлена.

Він повідомив, що під час конфлікту було застосовано травматичну і вогнепальну зброю. Одна людина, житель Харкова 1992 року народження, з вогнепальними пораненнями грудної клітини та обох ніг в тяжкому стані перебуває в лікарні.

Факт стрілянини та поранення чоловіка зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) і за ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК України.




Харківське видання STATUS QUO повідомляє з посиланням на очевидців, що учасників конфлікту могло бути до 40 осіб, вони були одягнуті в камуфляж. Коли пролунали постріли та стало зрозуміло, що скоро прибуде поліція, більшість учасників бійки зникли із імсця подій.

Харківські поліцейські повідомляють, що інформації про те, інтереси яких груп представляли учасники конфлікту, вони не мають.