У Торецьку затримали під час погоні поліцейського-хабарника (фото)

13:32, 18.09.2017
У Торецьку затримали під час погоні поліцейського-хабарника (фото)

Хабарник з поліції Торецька потрапив в аварію під час втечі. (Фото прокуратури Донеччини)

Слідчі прокуратури Донецької області спільно з працівниками облуправління СБУ викрили на отриманні хабара заступника начальника сектора превентивної діяльності Торецького відділення поліції Бахмутського відділу поліції у понеділок.

 

Під час отримання хабаря корупціонер намагався втекти від правоохоронців на авто і спричинив аварію.

 

Про це повідомляє прокуратура Донецької області у понеділок.

 

«Так, до прокуратури звернувся громадянин з інформацією про те, що на нього здійснюють тиск працівники поліції, вимагаючи систематичного надання хабарів за не перешкоджання підприємницькій діяльності та не складання адміністративних протоколів», - йдеться у повідомленні.

 

 

 Слідчими прокуратури задокументовано два факти отримання неправомірної вигоди працівником поліції на суму 3 тис. та 5 тис. грн.

 

 

 Під час другої передачі коштів правоохоронець намагався втекти від слідчих, внаслідок чого потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

 

Дії поліцейського кваліфіковано за ч.3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди). Вирішується питання про його затримання та повідомлення про підозру.

 

Невідкладні слідчі дії тривають, встановлюються усі особи, причетні до скоєння кримінального правопорушення. Слідство проводять слідчі обласної прокуратури.