Вибір підходящої коропової котушки

12:48, 25.05.2018
Вибір підходящої коропової котушки

Тепер купити карпову котушку можна не виходячи з дому

Існує кілька важливих критеріїв вибору, які слід враховувати.

1. Габарити інструменту. Пам'ятайте про те, чим більше котушка, тим результативніше рибне «полювання». Великі моделі відмінно демонструють всі свої робочі характеристики, допомагаючи здійснювати далекі кидки приманок. Також від розмірів залежить якісний процес виважування великого трофею.

2. Універсальна котушка повинна мати число від 4,1: 1 і більше. Моделі, які мають низьке число, характеризуються складним вимотуванням ліски. Це призводить до того, що буквально за пару годин рибалка відчуває в руках неприємну втому.

3. Шпуля повинна бути конусоподібної форми - прямий або зворотний конус. У парі з такою шпулею відмінно працює в міру міцна «плетінка», хоча деякі рибалки не бояться експериментів і застосовують тонку ліску.

Досі не знаєте, яку котушку потрібно обрати для того, щоб упіймати великі екземпляри? Інтернет-магазин «У Кеса» допоможе кожному покупцеві придбати якісний виріб від перевірених компаній-виробників. Тепер купити карпову котушку можна не виходячи з дому, ознайомившись з товарами на сайті https://ukesa.com.ua/, та замовити вибраний товар з онлайн.

Чи потрібен байтранер?

Якщо необхідно підібрати котушку для коропа для рибалок-початківців, тоді доцільно і зовсім відмовитися від системи байтранера, яка ускладнює процес роботи. Також, дана система значно додає вагу і без того великої моделі.

Адже якщо неправильно звертатися з представленої системою, рибне «полювання» закінчитися тим, що короп просто розірве ліску. Це призводить до пошкодження самої снасті, а також до втечі трофейного екземпляру.

Ще один мінус байтранера полягає в підвищеній небезпеці отримати травму. У процесі «полювання» за коропом на величезних водоймищах вимотування ліски здійснюється з величезною швидкістю. Тому якщо рибалка не зреагує вчасно і не відпустить плетений лідер, можна порізати руку. Тому котушка з системою байтранер найкраще підійде для професіональних рибалок.