Боротьба за звільнення Херсонщини триває - Буданов

18:18, 11.11.2023
Боротьба за звільнення Херсонщини триває - Буданов

Деокупація Херсона та правобережної частини області ― один із найбільших успіхів України у війні. (facebook.com/zelenskiy.official)

В українців залишаться у пам'яті враження херсонців, які 11 листопада 2022 року з емоційними сльозами радості на обличчі зустрічали нашу армію на площі Свободи та на вулицях міста, визволеного від російських терористів.

 

У ГУР Міноборони запевняють, що роблять все можливе, аби вибити росіян з лівого берега Херсонщини.

 

Як інформує Україна молода, на цьому наголосив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

 

Він зазначив, що деокупація Херсона та правобережної частини області ― один із найбільших успіхів України у війні з російськими загарбниками. Він став можливим завдяки хоробрим, вмілим та хірургічно точним діям Сил безпеки і оборони України. 

 

«Вшановуємо пам’ять українських солдатів та офіцерів, хто заради звільнення Херсонщини та всієї України поліг на полях битв. Вічна пам’ять усім загиблим від рук росії цивільним.Нині прифронтовий Херсон зазнає щоденних терористичних атак із тимчасово окупованого лівобережжя Дніпра ― російська нечисть продовжує вбивати українців, обстрілюючи інфраструктуру та помешкання.

 

Робимо все можливе, аби вибити росіян з лівого берега і з кожного метра нашої землі ―боротьба триває!» — йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляла УМ, російські загарбники обстріляли Херсон, в результаті чого постраждали дві людини, а також влучили в будинок депутата обласної ради від "Європейської Солідарності" Ігоря Йосипенка.

 

Інцидент стався у річницю звільнення міста