П’яний голова Броварської РДА Майбоженко збив чотирьох людей

00:23, 27.04.2024
П’яний голова Броварської РДА Майбоженко збив чотирьох людей

Перевірка на вміст алкоголю в крові Майбоженка показала 2,31 проміле. (Скріншот відео/Фото Нацполіції)

Голова Броварської райдержадміністрації Володимир Майбоженко на авто збив чотирьох людей, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння у п’ятницю, 26 квітня.

 

Серед постраждалих маленька дитина 2,5 років. 

 

Як інформує Україна молода, голова Київської ОВА Руслан Кравченко одразу повідомив про звільнення керівника РДА.

 

Подробиці жахливої ДТП також повідомили Нацполіція та місцеві пабліки.

 

За даними поліції, автопригода сталась у місті Бровари, що на Київщині.

 

«Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофора та скоїв наїзд на пішоходів. У результаті четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих – дитина», - інформують правоохоронці.

 

Перевірка на вміст алкоголю в крові водія показала 2,31 проміле (при дозволеній нормі – 0,2 проміле). Майбоженка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

 

Тоді як керівник Київщини Кравченко, коментючи звільнення чиновника, написав:

 

«Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту, який стався в Броварах і внаслідок якого постраждали 4 людини. Зокрема 3 дорослих та одна дитина. Потерпілим надається вся необхідна допомога, насамперед медична»

 

 

Серед постраждалих від наїзду 32-річна мати з донькою 2,5 років, а також два чоловіки — 29 та 26 років. Вони перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

 

За результатами попереднього обстеження, у дитини перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови.

 

У решти потерпілих: політравма, закрита черепно-мозкова травма,  травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. Обстеження тривають.

 

 

Як повідомляла "УМ", днями на трасі Іванків — Радомишль, поблизу села Олива, що на Київщині – мікроавтобус впав у провалля. Загинули дві людини, ще сім постраждалих у важкому стані.