Шанс української демократії

Шанс української демократії

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Завдання для майбутнього уряду» — такою була тема діалогу Президента Віктора Ющенка з жителями Івано–Франківської, Волинської, Тернопільської, Львівської та Чернівецької областей під час регіонального телемосту у Львові. Основним завданням для майбутнього уряду Президент назвав необхідність «...зберегти стабільність і взаєморозуміння між регіонами». «Я розумію, що в Україні працює «п’ята колона» — сили, які працюють проти соборності держави, але... новий уряд повинен не дати втратити цієї святині», — закликав Віктор Ющенко.

Невибухове дежа вю

Невибухове дежа вю

Ігор Бударний, колишній охоронець Євгена Кушнарьова, при обшуку якого (напередодні візиту до Харкова Віктора Януковича) були виявлені бойові набої, не виключено, таки готувався до здійснення теракту. Так припускають у МВС України. «Зараз іде слідство. У нього були вилучені компоненти вибухових пристроїв. Дійсно, ця людина, яка готувалася до злочинів, є небезпечною. Вона могла скоїти їх», — заявив в. о. міністра Михайло Корнієнко.

Ще одна «Еліта–Центр»

Ще одна «Еліта–Центр»

Ще кілька десятків довірливих вкладників попалися на наживку будівельних аферистів. Як повідомляє Департамент Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, зловмисники впродовж 2004—2005 років, під виглядом інвестування будівництва житла в столиці, видурювали у громадян гроші. За даними міліції, йдеться про загальну суму 11,5 мільйона гривень. Проте проінвестованих квартир вкладники так і не дочекалися, оскільки спритники ці гроші вкладали у власний бізнес, а зовсім не у будівництво.

Від армії бігом руш!

Від армії бігом руш!

На порозі — черговий призов до лав Збройних сил, а в регіоні й досі аналізують причини невиконання планів з весняного. Дійшло до того, що запорізьким офіцерам довелося звертатися за підмогою до військкоматів інших областей, і ті «позичили для статистики» майже півсотні «своїх» кандидатів у захисники Вітчизни.

«Україна за сто мільйонів? Купую!»

«Україна за сто мільйонів? Купую!»

Днями журналісти одного з телеканалів спробували продати нашу державу на всесвітньому інтернет–аукціоні. У провокаційному лоті розмістили такий опис: «Україна. Парламентсько–президентська республіка. Парламенту немає. Уряд у відпустці. Президент лояльний. Вибори щорічно. Зовнішній борг — близько 60 млрд. дол. США. Національний колорит. Мальовничий вид на два моря — глибоке Чорне і мілке Азовське. Всесвітньо відомий курорт Шацькі озера. Початкова ціна — 1 євро. Острів Зміїний і коса Тузла — у подарунок».

Олігархам — стоп!

Олігархам — стоп!

Акція відбулася біля штабу БЮТ. Пікетники — знайомі українській громадськості люди: більшість із них у 2001 році не побоялися вийти на вулиці столиці, вимагаючи відставки президента Кучми. Тепер вони ратують за очищення виборчих списків від тих кандидатів, яких лідери партій зарахували як функціонерів своєї політичної сили. «Пікетувальники вимагають від Юлії Тимошенко виключення з виборчих списків представників крупного капіталу», — зазначив мету акції учасник громадянської ініціативи Олександр Ротаєнко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики