1 до 1000

28.09.2007

Хочете виграти тисячу гривень? Тоді мерщій до поштової скриньки — може, вам уже пощастило стати одним із потенційних «призерів». Там має бути квитанція від букмекерської контори «Шанс». Після виборів берете цю писульку, паспорт і чимчикуєте до найближчого з відділень, адреси яких вказані на квитанції. Все — тисяча гривень ваша! Щоправда, за однієї умови: якщо блок «КУЧМА» набере на парламентських виборах більше 5 відсотків голосів.

І це вам не жарти. На такий неординарний крок пішов виборчий блок, очолюваний Олександром Волковим. Розрахунок простий: «Якщо Ви, члени вашої сім’ї, ваші друзі проголосують за блок «КУЧМА» — ваш виграш складе 1000 гривень». Із букмекарами домовлено.

Водночас, як видно, навіть самі «кучмісти» не надто вірять у свою перемогу. Адже, згідно зі штампом на квитанції, яку днями витягали зі своїх поштових скриньок кияни, коефіцієнт на те, що «КУЧМА» набере понад 5 відсотків голосів, лише 1 до 1000. Волков і Ко сплатили лише гривню, ви можете отримати тисячу. А якщо «КУЧМА» пройде до ВР із, скажімо, 4відсотковим показником, вам не буде нічого.

До речі, 5 відсотків голосів — це мільйон виборців із чималим гаком. Цікаво, скільком громадянам «кучмісти» розіслали такі квитанції?

 

ДО РЕЧІ

Учора в столичному парку Слави з ініціативи блоку «КУЧМА» встановили пам’ятник другому Президенту України. Щоправда, Леонід Данилович на себе не дуже схожий. Він чимось нагадує римського імператора (ноги — голі, на голові — лавровий вінок). До того ж статуя Кучми«імператора» геть позеленіла.