Ловись, рибцех, великий і маленький!..

Ловись, рибцех, великий і маленький!..

Ніхто з мешканців прилеглих місцевостей не припускав, що в занедбаній фермі на полі неподалік від села Добрівки Хмільницького району розгорнулося справжнє підпільне виробництво. Умільці прилаштувалися тут коптити скумбрію та горбушу, сховавшись від сторонніх очей, тож вони ніяк не очікували на появу працівників міліції. Останні не тільки задокументували діяльність незаконного рибцеху в антисанітарних умовах, а й вилучили півтонни готової продукції на суму 7,5 тисячі гривень, вже готової до реалізації на оптовому ринку обласного центру, а також чимало сировини, що розморожувалась просто на брудній підлозі.

Хто в чергу до ДАІ?

Хто в чергу до ДАІ?

Лише за два дні після відповідного указу Президента свої спеціальні номери здали до Державтоінспекції 25 високопосадовців. У самій ДАІ лише радіють такій активності й зазначають, що лишилося зібрати ще 201 гербовий номер з трьох цифр. Начальник Департаменту ДАІ Олексій Калинський перераховує можновладців, які першими розпрощалися зі спецномерами: голова секретаріату Президента Віктор Балога, секретар Ради нацбезпеки і оборони Іван Плющ, Голова Верховної Ради V скликання Олександр Мороз та його перший заступник Адам Мартинюк, Прем’єр–міністр Віктор Янукович разом з усіма віце–прем’єр–міністрами, керівники Міноборони, МЗС та МНС Анатолій Гриценко, Арсеній Яценюк і Нестор Шуфрич, начальник Генштабу ЗСУ Сергій Кириченко, а також начальник Управління держохорони, голови облдержадміністрацій та облрад Миколаївщини та Одещини, голова Севастопольської міськради, голови Ради міністрів АРК.
Автор указу Віктор Ющенко спецномерів глави держави не здавав, бо в нього їх і не було. На Банковій зазначають, що Президент такими «козирними» номерами ніколи не користувався, навіть у часи, коли очолював уряд (1999—2001). Всі автомашини, що обслуговують Президента, мають звичайну номерну серію.

Всі статті рубрики