ЦИТАТИ ТИЖНЯ

14.12.2007

Інна Богословська,
народна депутатка від ПР
— про невдале голосування за кандидатуру Тимошенко:

— Це воля народу і воля Бога. Сам Бог не хоче, щоб Тимошенко знову очолила уряд України і знову кинула Україну у вихор братської війни.

(For–UA.com)

 

Володимир Бондаренко,
народний депутат від БЮТ
— про те, як Партія регіонів перешкоджала голосуванню за Тимошенко:

— Ви не допускаєте до влади новий уряд. Це все одно, що бло­кувати інавгурацію Президента. Уявіть: приходить Президент на інавгурацію, а [ваш депутат] Лук’янов хапає його за ногу й тягне назад.

(«5–й канал»)

 

Тарас Чорновіл,
народний депутат від ПР
— про незгоду з блокуванням трибуни своїми однопартійцями:

— Хочу забрати портфель із зали і боюся заходити. Раптом мене відразу на блокування трибуни поставлять... А я не хочу цього робити, не подобається мені все це. Працювати хочеться по–нормальному.

(«Коммєрсант–Україна»)

 

Юрій Луценко,
народний депутат від «НУНС»
— про поведінку «регіоналів»:

— Блокувати трибуну можна, але сідати в крісло віце–спікера, виривати картку спікера — це переходить грань нормальної людської гідності. Він [Яценюк] каже: «Мені що, працівників Управління держохорони поставити навколо свого крісла?». І, між іншим, я його підтримую. Можливо — це єдиний вихід.

(«Українська правда»)

 

Ярослав Сухий,
народний депутат від ПР
— про ідею голосувати за кандидатуру Прем’єра руками:

— Уявіть собі таку ситуацію, що ми вимагатимемо, щоб усі наступні голосування за закони, внесення змін та доповнень до законів про котів і собак, м’ясо та молоко та інші консерви так само відбувалися — встав, показався і сів. Але це ж дурниця, абсурд!

(Sateua.org)