Кабаєва не краща за інших росіянок?

22.04.2008

Чутки про те, що президент Росії Володимир Путін розлучився зі своєю дружиною Людмилою і незабаром одружиться з відомою гімнасткою, депутатом Держдуми Аліною Кабаєвою, дійшли й до західної преси. Більше того, в Америці та Європі ця інформація, яка курсує в російському інтернеті вже другий тиждень, стала однією з «найгарячіших» новин. Тож перебуваючи в Італії, лідер РФ не уникнув відповіді на запитання, чи мають такі плітки під собою реальні підстави.

«Я завжди погано ставився до тих, хто з якимось грипозним носом і своїми еротичними фантазіями лізе в чуже життя», — сказав ВВП. Щоправда, категорично плітку так і не спростував, залишивши трохи інтриги. «В публікаціях такого штибу зазвичай згадуються красиві й успішні жінки, — цитує Путіна «Інтерфакс». — І, думаю, вас не здивує, якщо я скажу, що всі вони мені подобаються. Так, як і всі російські жінки. Вони найкрасивіші, найрозумніші й найталановитіші». А згадавши про те, де він це каже, російський президент вчасно додав: «У цьому з росіянками можуть зрівнятися тільки італійки».

24–річна Кабаєва тим часом заявила, що подає в суд на газету «Московскій коррєспондєнт», яка першою оприлюднила інформацію про вже нібито призначений шлюб Аліни з Володимиром Володимировичем.