«Тростинки» на фото

12.07.2008
«Тростинки» на фото

Твіггі та її доньку Карлі можна прийняти за сестер.

Легендарна британська модель Твіггі (у перекладі з англійської — «тростинка»), яка ще 40 років тому запровадила моду на худющих і пласких манекенниць, знову повернулася до модельної роботи. До того ж не сама, а ще й доньку залучила. Дві чарівні білявки знялися у фотосесії для рекламної кампанії онлайн–магазину Littlewoods Direct, присвяченій королевам краси 1960–х.

Хоча в ті часи Леслі Хорнбі (таким є справжнє ім’я Твіггі) й користувалася шаленою популярністю, тепер 58–річна жінка дуже задоволена з того, що з віком її фігура трохи округлилася. «У мене з’явилися груди, та й ноги вже не схожі на сірники», — тішиться Твіггі. Після модельного бізнесу вона стала співачкою, а тепер іще й успішно працює телеведучою.

Та й перша професія не відпускає: минулого року відома британська марка одягу Marks & Spencer умовила Твіггі стати її «обличчям», а тепер ось — нова пропозиція. Як зізнається ветеранка подіуму, вони з 29–річною донькою Карлі давно мріяли попрацювати разом. «На мій погляд, ми чудово доповнюємо одна одну й пожвавлюємо будь–яке фото», — вважає Леслі, і з нею складно не погодитися.

Карлі Лоусон — донька знаменитої манекенниці від першого шлюбу з актором Майклом Уїтні. Він любив зазирати в чарку й помер, коли Карлі ще не виповнилося п’яти років. Після того як у 1988 році мати вийшла заміж за англійського актора Лі Лоусона, падчерка змінила прізвище на вітчимове. До слова, Карлі далеко не чужа світові моди: вона вже кілька років працює дизайнером принтів в ательє модельєрки Стелли Маккартні.