Гей, Бівісе! Цей чувак таки нереально крутий!

02.09.2009

На телеекрани незабаром повернеться улюблена багатьма глядачами парочка цинічних любителів чорного гумору — Бівіс і Бадхед. Щоправда, тепер із дотепно злих підлітків мешканці вигаданого містечка Хайленд у штаті Техас перетворяться на чорноротих стариганів. Як повідомляє сайт Contactmusic, творець популярного наприкінці 1990–х мультсеріалу «Бівіс і Батхед» Майк Джадж після 12–річної перерви планує повернути своїх героїв на ТБ. При цьому зістаривши їх років на 50.

«Я насправді ще не вирішив, якими вони будуть. Можливо, зроблю їх 60–річними, — каже Майк. — Я бачу оновлених Бівіса і Батхеда двома брудними дідуганами, які сидять на кушетці й перемивають усім кісточки. Можливо, Батхед був менеджером середньої ланки, а Бівіс займався ландшафтним дизайном... Але не виключено, що все буде зовсім інакше».

Коли саме в ефірі знову з’являться двоє лайливих мультперсонажів, поки що не відомо. Зате немає сумніву, що вони ощасливлять своєю появою телеканал MTV, який транслював серіал з 1993 по 1997 рік. Адже основним заняттям мальованих дотепників було і, швидше за все, залишатиметься коментування відео­кліпів.