Сексі-Кеті

13.05.2010
Сексі-Кеті

Кеті Перрі.

Популярна британська співачка Кеті Перрі ось­ось вийде заміж — вони з нареченим, коміком Расселом Брендом, активно готуються до весілля. Кеті так переживає, що навіть курити почала, аби зняти напругу. А тим часом популярний журнал для чоловіків «Максім» зробив виконавиці хіта I Kissed A Girl подарунок: редакція одностайно вирішила, що саме Кеті має цього року очолити рейтинг найсексуальніших жінок світу.

Таку честь 25річна поп­зірка заслужила не тільки своїми зовнішніми даними, а й їх «рідкісним поєднанням із талантом, розумом та почуттям гумору». «Несподівано усвідомлюєш, що розумна, весела і крута дівчина на додачу ще й надзвичайно виглядає й чудово катається на скейт­борді», — зауважив у редакційній статті з нагоди оприлюднення щорічного рейтингу головний редактор Джо Лелі.

Друге місце в переліку найбільш сексуальних жінок планети посіла 23річна модель Бруклін Декер, яка досить довго співпрацює з компанієювиробником жіночої білизни «Вікторіяз сікрет». Окрім того, Бруклін, яка одружена з американським тенісистом Енді Роддіком, з’явилася на обкладинці додатку до журналу «Спортс іллюстрейтед» — каталогу купальників. Почесна третя сходинка дісталася актрисі Зої Салдані, яка прославилася після головної жіночої ролі у фільмі «Аватар» (щоправда, на екрані Зої постає винятково в образі синьо­шкірої представниці народу на’ві).

Також до першої десятки увійшли кінозірка Меган Фокс, яка була переможницею минулорічного рейтингу, співачка Ріанна, світська левиця Кім Кардаш’ян та італійська теледіва, подруга Джорджа Клуні Елізабетта Каналіс. До речі, потрапила в рейтинг і подружка нашого боксера Володимира Кличка, актриса Хайден Паннетьєрі, — їй дісталося 30те місце.