Ваша величносте, пане бройлере!

Ваша величносте, пане бройлере!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Україна готується до подорожчання головних продуктів харчування. Експерти почали бити на сполох уже давно, а під час вихідних «першу ластівку» зафіксували на Одещині. У шести районах області подорожчав хліб, вироблений iз борошна вищого гатунку. Аби загасити цінову пожежу, місцева облдержадміністрація вирішила закупити 13,5 тонни дешевого борошна для ВАТ «Одеський Коровай». На благородну мету передбачається витратити близько трьох мільйонів гривень бюджетних коштів.

Ковпак над ковпаком

Ковпак над ковпаком

Згідно з раніше затвердженим проектом будівництва, саркофаг буде зроблено у вигляді двошарової арки 250 на 150 метрів і заввишки 108 метрів, яка «нависатиме» над ЧАЕС. Частини конструкції зберуть неподалік станції, а вже потім зведуть докупи. Завершити будівництво планують у 2013 році. Передбачається, що нове укриття функціонуватиме 100 років, і впродовж цього часу потрібно вирішити проблему демонтажу старого саркофага та утилізації небезпечних об’єктів ЧАЕС, зазначають у Державному спеціалізованому підприємстві «Чорнобильска АЕС», яке з 2001 року опікується процесом перетворення об’єкта «Укриття» на екологічно безпечну систему.

«По–одеськи» і без жартів

«По–одеськи» і без жартів

Увечері 23 серпня на Соборній площі внаслідок ножового поранення загинув 21–річний Роман Трачов, сповіщаючи про смерть якого прес–служба партії «Братство» заявила, нібито загиблий був українським націоналістом, і порівняла подію з резонансним убивством студента університету — лідера організації «Слава і Честь» Максима Чайки.

Встигнути на літак

Встигнути на літак

Головне контрольне управління Сполучених Штатів прийняло до розгляду скаргу авіакомпанії «Ю.С. Аероспейс» про сумнозвісних «5 хвилин». Як повідомляла «УМ», «Ю.С.Аероспейс», спільно з українською авіакомпанією «Антонов», планували взяти участь у тендері на постачання Військово–Повітряним силам США літаків–заправників.

Хельма: служу

Хельма: служу

Німецька вівчарка Хельма зі своїм інструктором–кінологом Миколою Гуньком незмінно служить у Ялтинському міськвідділі Державної служби охорони (ДСО) МВС уже майже сім років. А от до розкриття доволі складних кримінальних злочинів, зокрема грабежів і вбивств, які за інших обставин могли перетворитись у банальні «висяки», тварину стали залучати тільки віднедавна — коли правоохоронці переконалися, що у слухняної Хельми не лише чутливий ніс, а й неабиякий інтелект і працездатність.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики