Байки пiвнiчних вiкiнгiв

Байки пiвнiчних вiкiнгiв

Північна країна фестивалів музики та футболу цьогоріч постане у тонах бунтарства, деструкції та самотності. Традиційний щорічний Irish Fest учетверте пройде у Києві, Львові, Харкові та Одесі. Ірландський кінематограф називають чи не найцікавішим за останнє десятиліття. Причина тому — небувалий підйом, який переживає тамтешня кіноіндустрія. Завдяки податковим пільгам кіногалузь країни підживлюється вкладеннями ззовні: багато відомих режисерiв зі США і Велико­британії вибирають неповторні зелені пагорби як локацію для зйомок своїх фільмів. Самі ірландці не відстають від закордонних гостей.

На один куплет ближче

На один куплет ближче

Цьогоріч чергова українська красуня підкорюватиме європейських меломанів ліричною піснею Gravity («Гравітація»). Днями Злата Огневич презентувала кліп, який на найближчі два місяці стане «передмовою» її виступу на «Євробаченні» у шведському Мальме.

Михайло Поплавський: «З Великим Кобзарем вічно жива і горда душа України»

Михайло Поплавський: «З Великим Кобзарем вічно жива і горда душа України»

Шевченківський вечір Київського національного університету культури і мистецтв уже шість років поспіль є знаковою мистецькою подією в дер­жаві, символічним днем патріотизму та духовного єднання всіх поколінь. Свою любов і шану до світоча української культури талановиті студенти, випускники та викладачі висловили найкращими піснями, музикою та хореографічними композиціями.

Всі статті рубрики