Любов зла

27.09.2013
Любов зла

Малюнок Володимира СОЛОНЬКА.

Сценарій популярного фільму «Кавказька полонянка» реалізував у життя 42–річний житель Сумської області.

На Черкащину він приїхав на заробітки. Оскільки у селі Яблунів Канівського району в нього живуть родичі, тут він знайшов роботу. А ще познайомився iз 35–рiчною жiнкою та закохався. Та кохання не склалося. Проте чоловік не залишав своєї мрії з нею одружитися, тому й вирішив викрасти.

Про те, що дочка кудись зникла, у міліцію повідомив її батько. Канівські правоохоронці терміново виїхали у село і взялися за пошуки, ходили дворами, опитували людей, прочісували територію. Але їхні зусилля не принесли успіху — жінки ніде не було.

За словами начальника Канівського міськвідділу міліції Олександра Штеймана, тільки наступного ранку в міліцію надійшла інформація, що знесилена та змучена молода жінка вже вдома.

Як з’ясувалося, у день викрадення вона спокійно йшла на роботу, аж раптом відчула, як хтось міцно схопив її за руку. Коли озирнулася, то побачила свого знайомого із Сумщини, який тривалий час до неї залицявся.

«Погрожуючи ножем, кавалер наказав жінці мовчки йти за ним. Пройшовши значну відстань від села та опинившись у лісі, викрадач вирішив перепочити. Надворі вечоріло і ставало прохолодно, тому він задумав назбирати гілок, щоб розпалити багаття. Аби жінка не втекла, прив’язав її до дерева мотузкою», — переповідає головний міліціонер Канівщини.

Поки викрадач збирав у лісі гілки, налякана полонянка зуміла розв’язатися та кинулася тікати. Бідолашна жінка тільки на світанку наступного дня змогла ви­братися з лісу і дісталася до най­ближчого села, люди з якого й відвезли її додому.

Горе–залицяльника мі­лі­ція знайшла швидко, він «заліг на дно» на горищі у хаті місцевої жительки. А оперативникам зізнався, що викрадена жінка йому дуже сподобалася і спочатку відповідала симпатією. Проте нав’язливі прояви уваги відлякували її, і вона вирішила розірвати з ним стосунки. Чоловіка це розсердило, тому й вирішив її викрасти, щоб вивезти до міста Суми і створити з нею сім’ю.

Як повідомили «УМ» у прес–службі черкаської обласної міліції, за фактом викрадення слідчим відділенням Канівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 ККУ (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкція цiєї статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>