Пісня проти страху

17.10.2013

Завдяки Леоніду Ушкалову газета «Україна молода» порушила актуальну тему — пізнання самого себе («УМ» за 29 серпня 2013 р.).

Серед троїстого самопізнання, яке людина повинна пройти в житті — пізнання себе як особи, як громадянина і як власне людини, — найважче останнє. Найважче, бо це пізнання нашого невидимого світу з усіма його тонкими структурами, енергетичними центрами, про саме існування яких здогадатись важко і про які у звичайної людини немає жодної уяви.

Ми знаємо лише про існування Душі, Духа, про сонми ангелів, які допомагають Душі в її дуже нелегкому житті на Землі, а також про те, що Душу потрібно очищати від власних гріхів, негармонії, від всього демонічного, чужого. Але ні в школах, ні у вищих навчальних закладах, ні в церквах не дають розширених знань про роль того, що становить у нашому житті за своєю важливістю близько 95 відсотків — основних тонких структур Душі.

Але саме вони контролюють у наших фізичних органах і системах усі фізіологічні процеси без жодної осмисленої участі нашої свідомості, забезпечують усі енергетичні та інформаційні процеси нашого мислення, творчості, творення нового, найтонші світовідчуття, інтуїцію — ментальну і сердечну...

Про всі тонкі структури Душі в короткій статті не розкажеш. Але існує одна проблема цих структур, без вирішення якої жодна людина не може до кінця пізнати себе і свій шлях у житті, не може стати повністю відкритою для духовного росту, творити свій світ — гармонійний, радісний, — а ми всі разом не можемо стати повноцінною нацією — цілісністю, iз сильною внутрішньою спільністю в духовній площині.

Це проблема прихованого, проте реального страху, який енергетично сильно впливає на нас і як естафета передається нам через рід від покоління до покоління.

Якщо глибоко проаналізувати, то саме цей енергетично сильний неусвідомлений родовий страх у дуже багатьох людях лежить в основі тотальної корупції, масової продажності, нездорових соціальних контрастів, переважання матеріального над духовним, коли люди матеріальне ставлять вище Господа, коли пожирають одне одного у відсутності «чуття єдиної родини».

Саме в цьому полягає «низька якість» держави, а не в тому, яка партія прийде до влади — націоналістична чи регіональна. Не в партіях справа, навіть якщо всі вони ставлять за мету розбудову нації. Причина в людях, з яких складаються партії. Їм треба вчитись духовно очищатись і перебувати у співтворчості.

Якщо просто очікувати, що страх десь дінеться сам по собі, то це означає, що ми створюємо собі ілюзії, в яких можна перебувати все життя.

Щоб за матеріальним ми всі побачили головне — духовне, а в духовному те, що кидає нас до низьких вібрацій життя, рабського духу, потрібно повністю очистити наші основні «комори», відстійники страху — Душу, підсвідомість, несвідоме.

Незалежно від того, чи ми самі притягнули до себе страх, чи його притягнули до нас істоти демонічного світу — він спрямовує нашу свідомість, мислення, уяву так, як це потрібно демонічному світу — шляхом низьких вібрацій, безмежної жадібності, невпевненості, дезорієнтації, заздрості. Людина вже сама уявою починає себе зомбувати — створювати картини життя, наповнені страхом за завтрашній день, за все життя, програмувати себе для постійного перебування в стані страху.

Усі люди з нашаруваннями страху мають темну ауру. За аурою і можна визначати людей потенційно жадібних, продажних і серед депутатів, політиків, і серед інших людей.

Особливо є сенс оцінювати людей за їхньою аурою в період виборів, коли виборці просто не знають, за кого голосувати.

Така оцінка буде вчасною і потрібною і для претендентів на депутатське крісло, оскільки це дасть їм змогу подивитись на себе іншими очима...

Нам не обов’язково знати причини страху, але нам потрібно знати: звідки потрібно забрати страх і як.

Залишати його не можна ніде. Доки є масовий страх, усі політичні спроби зцементувати народ виявляться марними.

Найвідоміший спосіб самостійного очищення від страху — довірити очищення себе через церкву Архангелу Михаїлу, Пресвятій Богородиці, святому Кіпріану, священникам, монахам, щоб їх молитви возносились до Господа і очищали від усіх нашарувань страху.

Проте мало кому відомо, що багато українських пісень на тонкому плані притягують енергії дуже високих вібрацій. Вони достатні для того, щоб низькі вібрації енергій страху в Душі, підсвідомості поступово були повністю трансформовані.

Це, зокрема, дуже давня, майже забута пісня «Кругом Мариноньки», пізніші пісні «Ой дівчино, шумить гай», «По всьому світу» (колядка), «Нова радість стала» (колядка), «Їхав козак за Дунай», «Місяць на небі», «Многая літа» (варіант), «Ой роде наш вдячний» (варіант)...

Особливо високі за вібраціями енергії притягує пісня «Многая літа» (варіант). Зокрема вона підійде для очищення від страху ментального тіла.

О. ПЕТРОСЮК
Київ
  • Аби жолуді, а до дуба — байдуже...

    Чисельність населення у будь-якій країні є фактором, що безпосередньо впливає на подальший розвиток суспільства — уповільнює чи прискорює його, а також вважається базисом економічного, соціального, політичного, культурного, духовного та інтелектуального розвитку держави. >>

  • Яйце, прапор і безсмертна душа

    На перший погляд, це несумісні речі, проте вони є різними формами матерії та енергії, перетворені фізикою і біофізикою. Багато тисячоліть людина пізнавала Світ — від плескатої Землі до нейтрона й пульсара; пристосовувалася до природи, накопичувала досвід використання природних явищ на свою користь. Незрозумілі явища приписували «галузевим» богам; творилися міфи, з яких формувалася релігія. >>

  • Історія повторюється і вчить

    Події, які відбуваються у сучасному світі, вимагають від нас, українців, бути особливо пильними. Озвіріла влада Москви йде на все, щоб порушити встановлений мир і порядок у світі, одурманити населення Росії, виправдати свою агресивну політику щодо своїх сусідів. Особливу роль у цій справі відіграє Московська церква як підрозділ ФСБ. >>

  • Прийми, загарбнику, нашi дари...

    Проблеми, притаманні нашому життю, не зникли після виборів до Верховної Ради, а лише загострилися та ще й довели, що виборець не мудріший за дурного карася. Подивімося на партії, які прийшли в парламент. >>

  • Фальшива назва держави

    Після Полтавської битви 1709 року, зламавши незалежницький спротив волелюбних українців на чолі з Мазепою, московський цар Петро І в 1721 р. проголосив Московію називати Росією, а себе — імператором Російської імперії, хоча Залісся (тобто Московія) ніякого відношення до Київської Руси-України не мало, її історичне минуле — в Золотій Орді. >>