Місце зустрічі змінити не можна

Місце зустрічі змінити не можна

Президія Федерації профспілок України відмовила мітингувальникам у подовженні оренди приміщень у будівлі ФПУ, термін якої завершився 25 грудня. Згідно з резолюцією, прийнятою на засіданні в середу, мітингувальників зобов’язали звільнити приміщення до 30 грудня, а з 31 грудня тут буде проведено санітарну обробку. ФПУ попередила, що в разі відмови звільнити будівлі профспілкові лідери звертатимуться до правоохоронних органів.

Тепла атмосфера за холодної погоди

Тепла атмосфера за холодної погоди

НатНапередодні Різдвяних свят Євромайдан уже пройнявся веселим новорічним настроєм та ще більшим ентузіазмом на рiк, що настає. У кожного свої сподівання та надії. Деякими з них поділилися і з «УМ». «Я, звичайно, Новий рік святкуватиму на Майдані. Тут якась своя, насичена атмосфера. Мешкаю, так би мовити, тут уже досить давно, більше половини часу, вiдколи стоїть Євромайдан, уже маю багато друзів, однодумців. Тут завжди весело, а напередодні свят — удвічі веселiше. Це чи не єдине місце, де я відчуваю себе по–справжньому вільним.

На хліб і до хліба

На хліб і до хліба

Виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери Києва стала головною темою обговорення під час зустрічі Президента України Віктора Януковича з першим заступником голови КМДА Анатолієм Голубченком та секретарем Київради Галиною Герегою. «Ми вийдемо з цієї ситуації. Заспокойте керівників підприємств, хто займається й несе відповідальність за своєчасні виплати. Ми зробимо все, щоб ці виплати були зроблені своєчасно. Незважаючи на перешкоди, які є, ми зобов’язані це питання вирішити», — наголосив Янукович під час зустрічі.

Сніговик–Сніговище!

Сніговик–Сніговище!

Поєднати приємне з корисним вирішили в Сумах, оголосивши, що весь сніг із міських вулиць віднині звозитимуть на центральну площу міста, щоб на радість дітворі виліпити найбільшого в Україні Сніговика.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У гаманцях пусто не буде

У гаманцях пусто не буде

Станом на 25 грудня в Україні завершено фінансування державних соціальних допомог за поточний місяць. «На ці потреби із державного бюджету було перераховано 471 мільйон гривень, — наголосила міністр соціальної політики Наталія Королевська. — Зараз кошти вже спрямовуються у райони. В най­ближчі дні вони будуть зараховані на особисті рахунки громадян у банках і виплачені поштовими відділеннями».

Шашлик «московський» по–українськи

Шашлик «московський» по–українськи

Потеплішання україно–російських стосунків, яке розпочалося після візитів до Росії Президента Віктора Януковича та Прем’єр–міністра Миколи Азарова, дає свої перші плоди. Так, учора стало відомо, що федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Російської Федерації скасувала обмеження на експорт до Росії м’ясної продукції певних українських виробників.

Новий рiк мільйонів

Новий рiк мільйонів

Поміж десятків афіш та пропозицій, як зустріти Новий рік, ідея Євромайданного святкування спершу була таким собі жартом, затравкою. Певно, тоді, на початку грудня, люди вірили, що до Нового року протест матиме результат. Тепер маємо повноцінне містечко у центрі столиці, такий собі другий Ватикан, а зустріти Новий рік на Євромайдані для багатьох наразі варіант №1. А де ж іще? Організатори таку ініціативу підхопили, а опозиціонери закликають прийти у центр 31–го грудня, адже самі у колі сім’ї зустрічатимуть 2014–й саме на Майдані.

Всі статті рубрики