У світі тварин: Сергій Притула озвучив кролика, який хоче винищити людську расу

03.08.2016
У світі тварин: Сергій Притула озвучив кролика, який хоче винищити людську расу

Сергій Притула. (Фото з сайта bhfilms.com.ua.)

Цього тижня на великі екрани виходять «Секрети домашніх тварин» — анімаційна комедія про життя домашніх цуциків, котів і навіть кроликів. Це п’ятий спільний проект студій Illumination Entertainment та Universal Pictures. Коли двоногі мешканці будинку на Манхеттені йдуть на роботу, там відбуваються дивовижні пригоди й веселощі: тварини всіх видів та порід тусуються один з одним, розповідають пікантні історії про своїх власників i дивляться канал Animal Planet, наче справжнє реаліті-шоу. А ще роблять собі масаж... міксером.
 
Над дубляжем анімаційної стрічки працювали вітчизняні зірки Сергій Притула, Олеся Жураківська та Павло Шилько (DJ Паша).
 
«Персонаж, якого я мав за честь озвучувати, — це абсолютно шалений і зовсім неадекватний кріль, це уособлення всіляких гріхів i чеснот водночас, — розповідає Сергій Притула. — Він дуже запальний, абсолютний холерик та сангвінік у топі цих понять: для нього зміна настрою зі спокійного на вибуховий — буденна справа, такий собі пухнастий напалм. Я трошки впізнаю у ньому свою натуру. Він — лідер, веде за собою маси. Сніжок має досить амбітну ціль — винищити людську расу, і він не зупиниться перед жодними перепонами. Попри свої мініатюрні форми, він доріс до того, що очолює величезну банду домашніх улюбленців, яких вигнали з дому їхні власники. Він — король каналізації!»
 
До речі, в оригіналі Сніжка озвучує голлівудський комік Кевін Харт.
 
Для Олесі Жураківської робота над анімацією «Секрети домашніх тварин» стала першим досвідом дубляжу: вона подарувала свій голос смугастій кішці Соні.
 
Акторка каже: «Соня дуже схожа на багатьох людей, в першу чергу на жінок, які постійно борються зі своєю зайвою вагою та примхами, але при цьому все одно почуваються красунями. Вона така манка, розумна, дуже симпатична і постійно оточена увагою чоловіків». 
 
Голосом Павла Шилька у фільмі говорить саркастична такса Бодя.