Поради i дiї: Олег Ляшко зустрівся зі Святійшим Патріархом

02.12.2016
Поради i дiї: Олег Ляшко зустрівся  зі Святійшим Патріархом

Святійший Патріарх із лідером Радикальної партії.

Жодні посади, жодні політичні рейтинги не варті того, щоб заради них знищувати нашу рідну Україну. На цій думці зійшлися лідер Радикальної партії Олег Ляшко та Святійший Патріарх Філарет у ході зустрічі, яка стосувалася ситуації в країні та в Церкві. Політик подякував предстоятелю УПЦ КП за мудрі поради та пообіцяв працювати на об’єднання країни.
 
«Сьогоднішня зустріч нас переконала в тому, що ми маємо об’єднувати наші зусилля незалежно від того, якою мовою говоримо, в якому куточку живемо, за які партії голосуємо, у нас одна цінність — наша Україна, наша держава. Коли не буде незалежної держави — не буде ні церкви, ні мови... Слово Патріарха для нас вкрай важливе. Це позиція людини, яка дбає про країну».
 
Ляшко закликав представників інших політичних сил відкинути протиріччя та не підігравати агресору у його бажанні дестабілізувати ситуацію в країні.
«Будь-яка дестабілізація — на користь агресору. Українці сильні тоді, коли разом. Тому як лідер РПЛ обіцяю, що ми зробимо все, щоб захистити країну. І закликаємо інші політичні сили не змагатися за рейтинги, а об’єднати зусилля для створення сильної армії, робочих місць iз гідними зарплатами для українців», — наголосив лідер Радикальної партії після зустрічі.