В Австралії пропонують розслабитися, примірявши личину собаки

14.12.2016
Хто з нас, спостерігаючи за тим, як безтурботно вовтузяться цуценята чи сплять, відкинувши лапи, дорослі пси, не мріяв хоч на деякий час помінятися з ними ролями.
 
А в Австралії таке стало цілком можливим. Більше того, перевдягання цілком дорослих і, здавалось би, адекватних людей у костюми собак стає новим трендом у сфері релаксації.
 
Як розповідає сайт Puppy Play (Ігри цуценят), ці забавки нічим не гірші від дитячих рольових ігор у принців та принцес чи мам-донечок.
 
Для гри потрібні двоє — пес і господар. Перший одягає маску собаки і забуває про все, що його пригнічує у «людському» житті. Усе, що від нього вимагається, — бути добрим псом і виконувати вказівки «господаря».
 
А другий намагається навчити свого «вихованця» гарних манер, які личать вихованому «псу», і час від часу чухає його за вухом чи пригощає ласощами. Для бага­тьох це — просто можливість звільнити свого внутрішнього звіра і скинути все, що заважає бути щасливим», — переконує сайт.
 
Дехто з учасників «щенячих ігор» поки що комплексують з’являтися в «собачій» подобі на люди, хоча найбільш розкуті залюбки пробують погасати на четвереньках у парках. 
 
Але найбільше тішаться новій забавці для дорослих самі виробники цих костюмів — їхні шкіряні «собачі» маски ідуть на ура. І доки мода не зміниться, на цьому можна непогано заробити. Як-то кажуть: чим би дитя не тішилося, аби не вішалося.