Чому Брітні й Мадонна не стануть кумами

11.05.2005
Чому Брітні й Мадонна не стануть кумами

Брiтнi Спірз: живiт уже видно.

      Публічні оголошення про «завершення кар'єри» зірок шоу-бізнесу давно вже стали притчею во язицех для журналістів. Ці хлопці й дівчата так часто й безпідставно кричать «Вовки!», а потім це не підтверджується, що ніхто вже подібним заявам не вірить. Згадайте, як проводив свої «останні» концерти Кобзон. А гастролює й досі — «косить» «капусту»... Тепер до когорти «відмовників» приєдналася сама Брітні Спірз.

      Американська поп-принцеса офіційно оголосила про те, що має намір закінчити естрадну кар'єру, аби цілковито присвятити себе майбутньому малюкові (він, якщо все буде гаразд, з'явиться на світ наприкінці року). Зірка категорично проти того, щоб наймати няньку. «Я нікому не хочу довіряти свою дитину. І якщо це означатиме завершення моєї сценічної діяльності, то так тому й бути», — каже Бріт.

      А ще, намагаючись розпіарити своє материнство по-максимуму, молода співачка вже зараз запрошує кумою свою колегу Мадонну. Хоча, повідомляє газета «Сан», навіть при тому, що двох зірок поєднує досить близька дружба і спільний інтерес до вчення Каббала, Мадонна відповіла ввічливою відмовою, пославшись на свою велику зайнятість. Вона-то завершувати виступи не збирається...