Ніколи їй...

01.07.2005
Ніколи їй...

      Улюблена актриса легендарного режисера Квентіна Тарантіно Ума Турман вагається, чи варто їй підписувати контракт із фірмою «Луї Віттон» на третій сезон. За ті два роки, поки Ума була «обличчям» знаменитих сумок цієї компанії, продажі «Луї Віттон» значно зросли, а минулого року рівень прибутків сягнув рекордного рівня у 700 мільйонів фунтів — майже 1 мільярд 350 мільйонів доларів! До того ж рекламна кампанія за участю Турман не тільки запам'яталася всім своєю яскравістю, вишуканістю й гламурністю, а й отримала кілька призів на різних фестивалях-переглядах реклами. Природно, керівництво фірми ледве не на колінах благає голлівудську суперстар не покидати їхні сумки напризволяще й продовжити співпрацю. І це незважаючи на те, що крім неї «Луї Віттон» рекламували такі зірки, як найбагатший у світі спортсмен, гольфіст Тайгер Вуд, довгонога тенісна зірка Марія Шарапова і зрадливий голлівудський красунчик Бред Пітт.

      Актриса, власне, й сама не проти — вже фактично погодилась, тільки скаржиться на брак часу. Ще б пак, Умі майже постійно доводиться «роздиратися» між двома фільмами. Наприклад, недавно вона паралельно знімалася у стрічках «Зеніт» і «Продюсери». У першому фільмі зірці «Кримінального чтива» та «Вбити Білла» дісталася роль дівчини, у якої «поїхав дах» після зради коханого. До речі, психіатра героїні Турман зіграла голлівудська ветеранка Меріл Стріп. Після сцен божевілля Ума стрімголов мчала на інший знімальний майданчик, де їй доводилося дуже багато... танцювати. «Я вже справжня балерина — усе, що хочеш, станцюю: і класичні танці, і спортивні, і стриптиз», — сміється кінозірка. І каже, що їй дуже сподобалося: «Тепер я з нетерпінням чекаю на якийсь новий акторський досвід, от тільки якби ще часу було побільше...»

      З огляду на те, як Ума переймається тим часом, навряд чи варто дивуватися, що врешті-решт днями вона презентувала в Парижі власну лінію годинників. За словами критиків, дизайн наручних прикрас, який пані Турман, звісно, розробила сама, поєднує в собі «спортивну елегантність і сяючий гламур». «Час — це найважливіше, що є в нашому житті, — пояснює своє «годинникове» амплуа. І знову бідкається: — Так прикро, коли його не вистачає»...