Зіркові ЛОТереї

20.05.2006
Зіркові ЛОТереї

Кейт Мосс — особа без комплексів.

      Bсесвітньо відомі зірки не втомлюються вигадувати все нові способи збору грошей на доброчинні цілі (і це замість того, щоб просто переказати нужденним дещицю зі своїх мільйонних гонорарів). Так, у лондонському клубі «Аннабель» днями організували благодійний аукціон, аби спрямувати виручені кошти на допомогу дітям палестинських біженців. Головним лотом на цих торгах став... поцілунок скандальної супермоделі Кейт Мосс. Тієї самої, яка ось-ось має стати на шлюбний рушник.

      Як повідомляє місцева газета «Телеграф», поцілунок зірки придбав 54-річний Філіпп Грін, власник великої торговельної мережі і четвертий у списку найзаможніших людей Великої Британії. Заплатив він за лот 60 тисяч фунтів стерлінгів. Однак дивак-мільярдер не скористався покупкою, пояснивши це тим, що поруч перебувала його дружина. Філіпп подарував поцілунок манекенниці... жінці, яка змагалася з ним під час торгів, — Джеміме Хан, подрузі кіноактора Х'ю Гранта. І та поспішила вступити в оральний контакт із Кейт Мосс «тут і одразу». За свідченням очевидців, поцілунок Джеміме й Кейт тривав не менше хвилини.

      Крім близькості зі знаменитою британською моделлю, на аукціоні були продані й інші цікаві лоти. Наприклад, партія в гольф з уже згаданим Х'ю Грантом (причому, за умовою, Джеміме Хан під час гри повинна підносити ключки) була придбана за 12 тисяч фунтів. Також із молотка пішло чаювання з архієпископом кантерберійським, главою англіканської церкви, і дитяча казка, прочитана на ніч Тільдою Суїнтон — акторкою з фільму «Хроніки Нарнії».

      Загалом під час аукціону вдалося зібрати для палестинських дітей 200 тисяч фунтів.