Блондинка і двері

20.05.2006
Блондинка і двері

      «От і не вір після цього анекдотам про блондинок», — сміються свідки події, яка насправді була далеко не смішною. Особливо для її головної героїні, справді білявої, та ще й топ-моделі, білоруски Тетяни Симанової. Дівчина зараз працює у Нью-Йорку, і саме там примудрилася, переплутавши двері, на повному ходу випасти з трейлера на дорогу.

        Як пише «Нью-Йорк дейлі ньюз», трапився інцидент 9 травня. 21-річна манекенниця їхала по одній зі швидкісних трас Великого яблука в спеціально найнятому для неї «будинку на колесах». У трейлері були також колеги дівчини по міжнародній модельній агенції «Некст» — вони прямували на острів Стейтен, де мали відбутися фотозйомки для одного з журналів. Тетяна пішла до вбиральні й, виходячи звідти, несподівано втратила орієнтацію у просторі. Так принаймні вважає поліція, яка поставилася до цього випадку з усією притаманною професії правоохоронців серйозністю. «Там зліва є двері, що ведуть у салон, а двері праворуч — це запасний вихід», — пояснив один із поліцейських. Як ви вже здогадалися, саме в ці «не ті» двері й вийшла моделька. Як згодом уточнила перелякана власниця фiрми, якій належить трейлер, на всіх дверях є таблички...

      На щастя, швидкість трейлера була не дуже високою — лише 60 км/год. Тані пощастило: жоден з автомобілів її не зачепив, вдалося відбутися зламаною рукою, вивихнутим плечем, подряпаним обличчям та легким забоєм голови.

      До слова, білоруська красуня — найуспішніша модель агенції «Некст», на неї там роблять дуже високу ставку. Зокрема, як повідомляє «Новое русское слово», Симанову хочуть бачити своїм «обличчям» модні будинки Alyci, Velesca, David’s Bridal. «Я працював із багатьма моделями, але вона перша, кого не цікавить дешева популярність, — розповідає про Таню відомий фотограф Ерік Стриффлер. — Вона просто фантастична, така приваблива, сексапільна...»

Гаврило СТЕПАНЯК.

Тетяна Симанова.