Хайді знову покине подіум

23.06.2006
Хайді знову покине подіум

Хайді Клум.

      Хоч би якою успішною й професійно реалізованою була жінка, все одно своє істинне щастя вона може знайти тільки в материнстві. І хто-хто, а одна з найкращих і найдорожчих манекенниць світу Хайді Клум цю просту істину заперечувати не збирається. Днями супермодель та її чоловік, британський співак Сіл, офіційно повідомили пресі, що знову чекають на дитину.

      Нагадаємо, у цього щасливого, можна сказати, ідеального (тьху-тьху, щоб не наврочити) подружжя вже є двоє малюків: спільний 9-місячний син Генрі та дворічна Лені - донька Хайді від попереднього бойфренда, боса «Формули-1» Флавіо Бріатторе.

      «Із величезною радістю повідомляю вам, що Хайді, Лені, Генрі та я чекаємо на чергове поповнення нашого сімейства», - заявив, сяючи від утіхи, Сіл в ексклюзивному інтерв'ю журналу «Піпл». Ще перед народженням свого первістка у розмові з журналістами цього ж видання він зізнавався: «Поява дитини - це така прірва щастя! Ми з Хайді були дуже, дуже щасливі, але тепер станемо ще щасливішими!».

      Схоже, цей темношкірий добряк справді дуже любить дітей - маленьку Лені Сіл від самого початку вважав своєю донькою, адже вона з'явилася на світ фактично на його очах: коли Сіл із Хайді почали зустрічатися, модель була вагітна. А свою дружину просто обожнює й не раз казав, що без Хайді та дітей уже себе просто не мислить. Порадіємо за них, адже у зіркових сімействах таке палке кохання і взаєморозуміння - радше виняток, ніж норма.

      До речі, 33-річна манекенниця не кидала роботу на подіумах більше, ніж на місяць, навіть коли чекала пологів. Із 43-річним Сілом вони побралися у травні минулого року.