Вчитися, вчитися і ще раз учитися

12.10.2006
Вчитися, вчитися і ще раз учитися

      Стати зіркою Голлівуду, заробляти мільйони доларів і купатися в осяйних променях слави - за це готові піти на все, мабуть, більшість дівчат світу. Але тільки не чарівна й вельми перспективна красунечка Кірстен Данст. Власне, їй уже й робити майже нічого не треба - після участі у фільмах «Людина-Павук», «Вічне сяйво чистого розуму» та «Марія-Антуанетта» Кірстен є повноцінною зіркою, роботу якої позитивно оцінюють не лише глядачі, а й критики. Однак, виявляється, для щастя міс Данст потрібно зовсім не це.

      Як зізналася Кірстен, кіно для неї - лише хобі, причому далеко не найважливіше в житті. А найбільшою мрією актриси є навчання, і то не абиде, а у художній школі. Річ у тім, що мати Кірстен - директор художньої галереї, і дівчинка з дитинства захоплюється живописом. Тож усіх своїх прихильників кінозірка попередила, що, якщо буде треба, вона з легкістю покине Голлівуд заради власної освіти. «Я не з тих актрис, яким подобається постійно зніматися, - каже Данст. - Важливо спробувати в житті різні заняття. А якщо бракує освіти, то з'являється відчуття, ніби ти багато у житті втрачаєш».

             Окрім того, 24-річна Кірстен зізналася, що гроші й слава її не надто турбують: є - прекрасно, а немає - то й не треба, якось обійдемося. Головне - самодостатність.