«Піратів» винищують

12.10.2006
«Піратів» винищують

Блум - Уїлл Тернер.

        Дівчата, катастрофа! Ви собі можете уявити фільм «Пірати Карибського моря» без красунчика-мазунчика Орландо Блума? А продюсери, схоже, можуть. І навіть хочуть! Як повідомляє сайт Нollywood.com, у четвертому (виявляється, буде й такий) фільмі з «піратської» серії герой Орландо - мужній і відданий учень коваля й син пірата Уїлл Тернер - загине. Бо, бачте-но, продюсери кіноепопеї вважають, що Уїлл не є ключовим героєм, тому його можна прибрати.

      «Фільм здобув шалений успіх завдяки незрівнянному Джонні Деппу, який зіграв капітана Джека Сперроу. Полюбили глядачі й героїню Кейри Найтлі, прекрасну Елізабет. Але витрати на зйомки занадто великі, тому треба було когось скорочувати. Продюсери і режисери вирішили, що найдоречніше «убити» Тернера», - повідомляє студія «Уолт Дісней», на якій саме тривають зйомки третьої серії «Піратів», що називатиметься «На краю землі». Бюджет цієї стрічки становитиме понад 200 мільйонів доларів, а на екрани вона вийде весною 2007 року.

      Звісно, капітан Сперроу - головний герой і центр фільму, на його дотепах і оригінальній поведінці базується увесь сюжет. Та як можна вважати, що герой Блума «прохідний», «непомітний» і глядачам нецікавий?! Давайте вже тоді й Елізабет-Кейру приберемо, вона там тільки під ногами у всіх плутається. І взагалі, це просто свинство - так розчаровувати глядачів, а особливо - глядачок...