Голу Брітні — в «павутиння»

15.11.2006
Голу Брітні — в «павутиння»

Скоро секс iз Брiтнi Спiрз буде в iнтернетi.

      Не встигла Брітні Спірз почати розлучення зі своїм чоловіком, як він уже встиг продемонструвати свої «найкращі» якості. Мало  того, що зрадливий Кевін Федерлайн вимагає виділити йому частину майна, заробленого кров'ю й потом Брітні, так тепер Кевін вирішив ще й суттєво підзаробити на її імені. Безсовісний хлоп (якого, за чутками, поп-принцеса застала просто в ліжку з коханкою) виставив на продаж домашнє відео, яке сам же і знімав під час їхнього з Бріт медового місяця.

        Звісно, дуже відвертих кадрів на плівці не бракує. Тривалість запису становить аж чотири години, а найбільша пропозиція від потенційного покупця становить наразі майже 50 мільйонів доларів. Як повідомляє «жовта» британська газета News of the World,  власники кінокомпанії, яка пропонує Кевінові за домашні зйомки такі величезні гроші, сподіваються отримати від цього гешефту щонайменше потрійні прибутки. Відео вони планують викласти в інтернеті для платного перегляду.

      Коли 24-річна Брітні почула про наміри свого «колишнього», то, за свідченням друзів, була глибоко шокована. Ще більше вона засмутилася після того, як юристи повідомили, що, швидше за все, нічим допомогти співачці не зможуть. Адже знімав відеозапис справді Кевін, а отже, саме йому належать і права на ці зйомки.

      Нагадаємо, медовий місяць після свого весілля у вересні 2004 року Спірз із Федерлайном провели на розкішній віллі готелю «Беверлі-Хіллз» у Лос-Анджелесі.