Ось тобі, бабо, й знімальний день

15.11.2006
Ось тобі, бабо, й знімальний день

Деніз Річардз.

      Нелюбов голлівудських зірок до папараці ледве не призвела до трагічного фіналу. Цього разу, щоправда, загроза стосувалася не «мішені» нахабних фотографів, а зовсім сторонніх осіб. Так, американська кіноакторка Деніз Річардс ледь не погубила двох літніх жіночок.

      Трапився інцидент у фойє готелю в передмісті Ванкувера — Річмонді (нагадаємо, саме тут, у Канаді, тривають зйомки фільму «Білявка і ще білявіша» за участю Річардз та Памели Андерсон). Після сутички з фотокореспондентами Деніз так рознервувалася, що пожбурила ноутбук одного з них із балкона. Комп'ютер, падаючи, зачепив двох бабусь віком 80 та 91 рік, причому одна з них сиділа в інвалідному візку. На місце пригоди викликали медиків, але їхня допомога не знадобилася: «божі кульбабки» майже не постраждали. Бабці відбулися легким шоком, в однієї — подряпина на руці.

      Як розповів представник поліції, обидві зіркові акторки виявили своє невдоволення тим фактом, що папараці фотографували їх без дозволу. У ноутбуці були збережені саме ті «піратські» знімки.

      Один із фотокорів подав у поліцію скаргу з приводу зламаного комп'ютера.