Українка Ірина Білоцерковець знялась для обкладинки Playboy після поранення

21:05, 06.08.2023
Українка Ірина Білоцерковець знялась для обкладинки Playboy після поранення

Ірина Білоцерковець (playboy.ua)

Українка Ірина Білоцерковець, яка була поранена під час обстрілу російських терористів, після одужання потрапила на обкладинку української версії Playboy.

 

Внаслідок обстрілу жінка втратила око, але не зламалася.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Playboy

 

Зазначається, що це перший друкований випуск українського видання з початку повномасштабного вторгнення росії.

 

На обкладинці Ірина позує у відвертому сталевому купальнику і пов’язкою на око у формі сердечка. Свій образ модель доповнила масивними браслетами та каблучками.

 

«Це історія неймовірної жаги до життя. В інтерв’ю жінка поділилася секретами своєї незламності. Також у журналі розповіді інших українських жінок, учасниць проекту Women stay strong, які отримали травми під час повномасштабної війни. Цей випуск поза сумнівом — історичний.

 

Ми дотримувались головних цінностей бренду, взявши до уваги сьогодення. Друкуючи наклад, ми висловлюємо подяку бійцям ЗСУ, які виборюють для нас право, власне, створювати та розповсюджувати журнал», - йдеться  повідомленні видання.

 

Ірина Білоцерковець – хірург, модель і телеведуча, яка зазнала поранення 26 лютого 2022 року під час ракетного обстрілу. Після отриманих травм за її життя боролися лікарі в Берліні. Після поранення модель присвятила кілька місяців відновленню.

 

«Відсутнє око, всюди стирчали трубки, поголене після операції волосся, шви, шрами, рани, зламана щелепа. Я була монстром Франкенштейна. І хоча моє обличчя було негарним, тіло було прекрасним», – заявила модель.

 

Відомо, що Ірина – дружина помічника мера Києва, але вона не впевнена, що обстріл був спрямований саме на її ураження.

 

Прикметно, що перший за час повномасштабної війни друкований випуск журналу для чоловіків так і не потрапить на прилавки – весь наклад розіслали по госпіталях, лікарнях і тилових пунктах управління.

 

Playboy повернеться в цифровому форматі наприкінці 2023 року. Це буде спеціальна платформа, яка допоможе авторам контенту заробити.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В український прокат вийшов фільм "Барбі"