Ірину Бережну поховали на Звіринецькому кладовищі Києва (фото)

17:06, 10.08.2017
Ірину Бережну поховали на Звіринецькому кладовищі Києва (фото)

Прощання із Бережною у Трапезній церкві Лаври. (Фото з соцмереж)

Колишнього депутата від Партії регіонів Ірину Бережну, яка загинула в автокатастрофі у Хорватії, поховали на одному з найдавніших київських кладовищ – Звіринецькому в четвер.

 

Церемонію поховання пильнували численні охоронці, які допустили до могили лише вузьке коло наближених до загиблої осіб.

 

Перед цим Бережну відспівали у Трапезній церкві на території Києво-Печерської Лаври.

 

 

Попрощатися із загиблою прийшли представники вітчизняної політики і окремі зірки шоу-бізнесу. Зокрема, співачки Ані Лорак і Світлана Лобода, репер Серьога, телеведучі Анатолій Анатоліч і Ольга Фреймут, кліпмейкер Алан Бадоєв, редактор скандально відомого видання «Страна.ua» Ігор Гужва.

 

 

З числа політиків прийшли переважно колишні депутати від Партії регіонів, а також нинішні – від «Опозиційного блоку». Зокрема, на церемонії прощання у Лаврі були помічені Нестор Шуфрич, Дмитро Добкін, Ганна Герман, колишній ректор Податкового університету Петро Мельник, Ельбрус Тедеєв, Тетяна Бахтеєва, Олена Бондаренко, Олена Лукаш.

 

 

Також були помічені й колишні депутати, які раніше позиціонували як опоненти «регіоналів» - Микола Мартиненко, Давид Жванія і Євген Червоненко.

 

 

До речі, під час поховальної церемонії бізнесмен Борис Фуксман підтвердив у коментарі ТСН, що саме він є батьком 8-річної доньки Ірини Бережної, яка дивом вижила у автокатастрофі.

 

"Її було взято за доньку, коли вона народилась. Вона - моя донечка з першого дня свого життя, і носить моє прізвище з першого дня. Вона дивовижна дівчинка і дуже схожа на свою матір. Дитина жива, здорова, жодних серйозних ушкоджень не трапилось", - запевнив бізнесмен. 

 

Як повідомляла «УМ», 36-річна Ірина Бережна загинула в автокатастрофі 5 серпня у Хорватії близько 1:30 ночі. З невідомих причин автомобіль "Мерседес" з болгарськими номерами, в якому їхала Бережна з 8-річною донькою, з'їхав з дороги і врізався в стовп. Колишня депутатка і 38-річний водій, громадянин Болгарії, загинули на місці. Дитину госпіталізували в лікарню міста Задар.

 

Зауважимо, що Бережна загинула під час відпочинку в одній з країн Євросоюзу, хоча раніше неодноразово затято критикувала асоціацію з ЄС і надання Україні безвізу.