Прем'єрка Італії Джорджія Мелоні розлучилася з чоловіком через сексизм

02:01, 22.10.2023
Прем'єрка Італії Джорджія Мелоні розлучилася з чоловіком через сексизм

Джорджія Мелоні принципово пішла від чоловіка. (Фото Офісу президента)

Прем’єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні заявила про розрив зі своїм партнером, з яким перебувала у стосунках протягом 10 років, через його сексистські коментарі на телебаченні.

 

Як інформує Україна молода, про це пише Reuters.

 

Зокрема, Джорджія Мелоні заявила в п’ятницю, 20 жовтня, що розлучилася зі своїм партнером, тележурналістом Андреа Джамбруно, який останніми тижнями опинився у центрі скандалу через сексистські коментарі.

 

Минулого місяця пані Мелоні попросила журналістів не судити її за висловлювання Джамбруно, а також наголосила, що в майбутньому не відповідатиме на запитання про його поведінку.

 

Розкол стався в той момент, коли 46-річна прем’єр-міністерка відзначала свій перший рік перебування на посаді на чолі правого коаліційного уряду, який захищає традиційну сім’ю як одну з головних рис своєї політики.

 

"Мої стосунки з Андреа Джамбруно, які тривали майже 10 років, закінчуються. У певний час наші шляхи розійшлися, і настав час це визнати", — додала вона у соцмережах.

 

Мелоні наголосила, що не буде відволікатися на труднощі у своєму особистому житті, кажучи, що "всі ті, хто сподівався послабити мене, завдавши мені удару вдома", не матимуть успіху.

 

У пари, яка познайомилась у 2014 році, є семирічна дочка. 42-річний Джамбруно є ведучим програми новин, яку транслює Mediaset, частина медіагрупи MFE (MFEB.MI), що належить спадкоємцям покійного Сільвіо Берлусконі, колишнього прем’єр-міністра та союзника Мелоні.

 

Цього тижня інше сатиричне телевізійне шоу каналу Mediaset про поточні події транслювало відеоуривки з програми Джамбруно, де він нецензурно висловлювався, торкався свого паху та імовірно залицявся до колеги.

 

"Чому я не зустрівся з тобою раніше?", — запитав він її.

 

На другому аудіозаписі, опублікованому в четвер, можна почути, як Джамбруно розповідає про свій роман і каже колегам, що вони можуть працювати з ним, якщо братимуть участь у груповому сексі.

 

Нагадаємо, що у серпні тележурналіста розкритикували за коментарі, які багато хто сприйняв як звинувачення жертви після справи про групове зґвалтування.

 

Як повідомляла "УМ", кілька місяців тому пані Мелоні обіцяла, що Італія долучиться до підотовки українців в рамках "коаліції винищуваів".