Ян Цапник став головним героєм новорічного вогника на Інтері після ролі бойовика ДНР

16:58, 29.12.2016
Ян Цапник став головним героєм новорічного вогника на Інтері після ролі бойовика ДНР

Телеканал «Інтер» планує показати телеглядачам новорічний «вогник» піл назвою  «Залишаємося зимувати» ввечері 31 грудня.

 

Головну роль у святковому телешоу зіграв російський актор Ян Цапник, який нещодавно знявся у ролі бойовика ДНР в російському пропагандистському фільмі «Військовий кореспондент».

 

Про це повідомляє спільнота «Бойкот російського кіно» на своїй сторінці у Facebook  у четвер.

 

Представники спільноти обурюються, що на головну роль телеканал «Інтер» запросив саме Цапника, якому ніщо не завадило зіграти провокаційну роль сепаратиста, колишнього шахтара і «майора ополчення» терористичної ДНР.

 

Сам фільм «Військовий кореспондент» розповідає про «громадянську війну в Україні», про те, що «карателі хунти знищують і палять росіян в Будинку профспілок в Одесі», про те, що «прості трударі Донбасу узялися за зброю, щоб спинити хунту».

 

«Те, що «Інтеру» місце на цвинтарі, давно зрозуміло. Але не всім. Не так давно Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення попри кричущу антиукраїнську діяльність «Інтера» скасувала йому попередження й продовжила ліцензію до 2022 року», - обурюються у спільноті «Бойкот російського кіно».

 

І додають: «Те, що Цапніка давно пора внести в Перелік осіб, що загрожують національній безпеці, також давно зрозуміло. Але тільки не Служба безпеки України, яка з весни заморозила наповнення Переліку.»

 

Роль у Яна Цапника відповідна. Як повідомляється на сайті «Інтера», нечистий на руку адміністратор Леонід Вікторович (у виконанні Цапника) виношує підступний план - провернути аферу з новорічними концертами і залишити без свята сотні людей, які придбали на них квитки. Він намагається втекти, прихопивши подвійну касу.

 

За словами самого Яна Цапника, він теж отримав величезне задоволення від зйомок. І не скупився на компліменти усім навколо.

 

«Я радий, що вперше за два роки знову знімаюся в Києві. Це дорогого коштує! - зізнається актор журналістам «Інтера». - Дуже люблю бувати у цьому місті. Крім того, в цьому проекті для мене зійшлося все: і чудові партнери, і прекрасний режисер, і хороша знімальна група. Тим більше Новий рік - це свято, коли у всіх гарний настрій, коли забуваються усі образи і згадується тільки хороше.»

 

Як повідомляла «УМ», багатьом російським акторам і співакам заборонено в’їзд в Україну через співпрацю з терористами, схвалення анексії Криму тощо.

 

Утім, актор Ян Цапник до «чорного списку» так і не потрапив. Попри те, що скандальний фільм "Військовий кореспондент" було знято у Росії ще наприкінці 2014 року.