Син депутата Попова отримав 5 років умовно за розбійний напад на магазин

20:28, 11.05.2018
Син депутата Попова отримав 5 років умовно за розбійний напад на магазин

Якщо Богдан Попов за 2 роки не вчинить злочинів, то буде звільнений від покарання, а порушить закон - опиниться за ґратами (фото із соцмереж)

Чотирнадцятирічний син народного депутата Ігоря Попова Богдан отримав 5 років умовного покарання із випробувальним терміном у 2 роки за розбійний напад на магазин із Владиславом Чобаном.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на коментар прес-секретарки Оболонського районного суду Інни Свинаренко.

"Якщо вони протягом цих двох років не вчинять жодного злочину, то судимість може бути погашена. В іншому випадку буде застосована зовсім інша міра покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років", - заявила вона.

За її словами, при ухваленні рішення колегія суддів у складі головуючого Владислава Дев'ятка, Олексія Диби та Тараса Андрейчука врахувала, зокрема, каяття обвинувачених та згоду потерпілих з цією мірою покарання.

"При винесенні вироку суд врахував щире каяття обох обвинувачених у скоєному злочині. Крім того, було допитано потерпілих - це були дві продавчині магазину та власник безпосередній цього магазину. І вони також погодилися із запропонованою прокуратурою мірою покарання. Суд врахував те, що обидва обвинуваченні були неповнолітніми", - пояснила прес-секретарка.

При цьому, Інна Свинаренко додала, що суд повністю задовольнив клопотання прокуратури.

Як повідомляла "УМ", 27 листопада 2017 року народний депутат Ігор Попов із "Радикальної партії" повідомив, що його син попався на пограбуванні магазину разом із однолітками в Києві.